Babykleding kopen? Volg deze tips!

Als je voor het eerst op pad gaat om babykleding te kopen, kunnen er een hoop vragen op je af komen. Bij het kopen van babykleding is het dan ook slim om rekening te houden met een aantal zaken. In dit artikel zal ik je proberen een eindje op weg te helpen aan de hand van een aantal praktische tips. Ben je er klaar voor? Lees dan gauw verder!

Let goed op het materiaal

Bij het kopen van babykleding is het belangrijk om goed te letten op het soort materiaal. Kies voor kleding waarin je baby zich vrij kan bewegen. Let er daarnaast op dat de kleding voldoende lucht en vocht doorlaat, maar dat het ook de lichaamstemperatuur van je baby vasthoudt. Als je gaat voor kleding van bijvoorbeeld zijde, katoen of wol zit je eigenlijk altijd goed!

Goede mix van basics en merkkleding

Als vader en moeder to-be wil je natuurlijk dat je baby er leuk uitziet! Een belangrijke tip die ik je daarbij wil geven is om ervoor te zorgen dat je beschikt over voldoende basics. Allerlei verschillende prints en motiefjes zijn natuurlijk super leuk en schattig, maar het maakt combineren vaak een beetje lastig. Kijk voor trendy babykleding bijvoorbeeld eens naar de laatste collectie van het merk B.nosy.

Rompertjes!

Rompertjes zijn onmisbaar om een aantal verschillende redenen. Allereerst zorgen ze ervoor dat de luier van je baby goed op zijn plek blijft. Hierdoor verklein je de kans op lekken (wel zo prettig natuurlijk!). Daarnaast zijn rompertjes gemakkelijk aan te trekken. Dit geldt met name voor de overslagromper. Dit type romper gaat namelijk niet over het hoofdje van je baby, maar je kunt hem zo om je baby heen slaan. Ideaal!

Klik hier voor meer tips en inspiratie!